Skip to main content
Продукти Daikin

Климатици Daikin

Стенни Климатици

Климатици за дома за стенен монтаж

Подови Климатици

Климатици за дома за подов монтаж

Мултисплит

Мултисплит системи за климатизация

Касетъчни Климатици

Климатици за скрит монтаж

Колонни Климатици

Климатици за дома от колонен тип

За изминалите 30 години TOSHIBA усилено инвестира и работи, за да задържи лидерската си позиция в света на климатичната техника. Качеството и постигането на максимален комфорт са основните черти които отличават климатици TOSHIBA от другите производители.

Виж Цялата Гама

С отоплителната и климатична техника на Mitsubishi Electic, всеки потребител има възможността да се радва на висока енергийна ефективност в комплект с конкурентно ниски нива на шум. Превърнете Вашата къща в дом с японското доказано качество на Mitsubishi.

Виж Цялата Гама

„Gree” произвежда продукти за вентилация, отопление и климатизация за много от най-уважаваните марки в света. Вече повече от 20 години марката се слави с надеждни продукти, които надхвърлят очакванията на клиентите за дизайн и възможностите/предимствата, които имат пред много други продукти от своята категория.

Виж Цялата Гама

Міdеа Grоuр e eдин oт нaй-гoлeмитe пpoизвoдитeли нa пoтpeбитeлcĸи ypeди в cвeтa. Міdеа зaпoчвa ĸaтo мaлĸa ĸoмпaния зa пpoизвoдcтвo нa eлeĸтpичecĸи вeнтилaтopи и чacти пpeз 1968 г. и пpepacтвa oт мecтнa фaбpиĸa в eдин oт вoдeщитe cвeтoвни бpaндoвe в пpoизвoдcтвoтo нa oтoплитeлнa, вeнтилaциoннa и ĸлимaтичнa тexниĸa.

Виж Цялата Гама