Skip to main content

Предоставяме Ефективни Решения!

Вие се доверявате на опита и знанията, които имаме, за да получите най-доброто!

АДРЕС

Горна Малина
жк. Юг, бл.5

електронна поща

office@climaclass.com
sales@climaclass.com

Професионални Жилищни и Търговски Услуги

Понеделник – Петък: 08:00 – 17:00
Събота: При Предварителна Уговорка

+359 887 30 26 67

След Работо Време: По Спешност

+359 887 30 26 67
След Работо Време: По Спешност

Доверете уюта си на нас

Нашите Услуги

Фирма ClimaClass е тук за Вас, за да ви дари с топлина в студени дни и нужната глътка свеж въздух през лятото!

Ние сме тук за Вас!

Доверете се на Нашите Консултанти

Нашият екип от висококвалифицирани консултанти са тук за Вас, за да помогнат при Вашия избор на отоплителна или климатична техника.

Опитът през годините е доказал, че правилно взетото решение в началото на Вашата покупка е в основата на години домашен уют и спокойствие. Всеки един от нашите специалисти ще отдели нужното време, за да обърне индивидуално внимание на Вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони и имейл адреси в рамките на посоченото работно време. В случай, че не успеем да отговорим веднага, очаквайте обратна връзка в следващите 24 часа!

Благодарим Ви за доверието!

Контакти

Разчитайте на фирма ClimaClass за бърза доставка на избраните от Вас продукти.

Всички продукти, присъстващи в сайта, се доставят на територията на цялата страна. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Срокът на доставка е от 2 до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона или изпрати потвърдителен имейл с информация за доставка.

Благодарение на нашите партньори, можете да получите поръчаните продукти, както до вратата на вашия дом, така и до офис на куриерската фирма в зависимост от вашите предпочитания.

Фирма ClimaClass работи с най-висок клас специалисти, които да осигурят и гарантират качествено изпълнение на монтажните дейности на избраните от Вас продукти. Екипът е с многогодишен опит в сферата и работи по изградени стандарти, доказани във времето.

Тъй като монтажът е съпроводен с дискомфорта на зацапване и запрашаване, бихме посъветвали нашите клиенти да предпазят своето обзавеждане в помещението, покривайки и опаковайки го с найлон за строителни дейности, както и да премахнат всяка мебел, която би попречила при инсталацията на продукта по избор.

Във връзка с обявената извънредна обстановка в страната, ние от фирма ClimaClass сме взели всички мерки за предпазването на вас и вашето здраве. За тази цел не допускаме хора със симптоми на Covid-19 да влизат в дома Ви, а при извършване на монтажните дейности нашите екипи задължително измиват ръцете си с нужните препарати.

В случай, че продуктите, закупени от Вас, имат нужда от ремонт, обадете се на посочените телефони. Екип от нашите специалисти ще дойде на място, за да установи къде е проблемът, за да бъде той качествено и трайно разрешен.

Във връзка с обявената извънредна обстановка в страната, ние от фирма ClimaClass сме взели всички мерки за предпазването на вас и вашето здраве. За тази цел не допускаме хора със симптоми на Covid-19, а при извършване на монтажните дейности нашите екипи задължително измиват ръцете си с нужните препарати.

Ефективната и качествена работа на продукта зависи изцяло от това как той се поддържа – грижите, които полага собственикът и продуктите, които той използва по време на дългогодишната му експлоатация. Ето защо можете да се доверите на нашите специалисти за профилактиката на продуктите, които сте закупили от нас. Ние най-добре знаем  къде да погледнем и какво да направим, за да работи отоплението или климатизацията ви в рамките на своя максимум.

Във връзка с обявената извънредна обстановка в страната, ние от фирма ClimaClass сме взели всички мерки за предпазването на вас и вашето здраве. За тази цел не допускаме хора със симптоми на Covid-19, а при извършване на монтажните дейности нашите екипи задължително измиват ръцете си с нужните препарати.

Има защо да се обърнете към нас

Нашият Набор от Услуги

Предлагаме широк набор от услуги, с които да осигурим спокойствието Ви.

  • Монтаж и демонтаж
  • Сезонна профилактика
  • Ремонт и сервиз
  • Ненадмината гаранция
  • Безплатна консултация с нашите специалисти

Не се притеснявайте за монтажа на избраната от Вас отоплителна или климатична техника. Нашият екип от професионалисти работи за Вас! Уговорете дата и час с консултантите ни по телефон или имейл за поставянето на предпочитаните уреди и очаквайте точност и прецизност при работата ни с Вас. В случай, че се съмнявате за наличие на проблем или откриете такъв при работата на закупената техника, свържете се с нас! За Вашият комфорт ще се погрижат професионалистите на фирма ClimaClass. Те ще направят необходимата профилактика и ще ремонтират нарушените продукти.

Продукти