Skip to main content
Продукти Midea

Термопомпи Midea

Поемете контрола върху градусите в дома си с климатичната и отоплителна техника на LG. Лесното управление и доказано качество на LG са в основата на дългогодишното доверие на потребителите. Високо ниво на чист въздух, по-високи ефективност и производителност, съпътствани с ниско потребление се събират в името на LG.

Виж Цялата Гама

За изминалите 30 години TOSHIBA усилено инвестира и работи, за да задържи лидерската си позиция в света на климатичната техника. Качеството и постигането на максимален комфорт са основните черти които отличават климатици TOSHIBA от другите производители.

Виж Цялата Гама

Ако търсите уред, който едновременно да осигурява отопление и охлаждане, то високоефективните термопомпи на Mitsubishi са точно за Вас. В добре изолираните домове през лятото, вашият дом започва се затопля, а през зимата се охлажда. С термопомпите на Mitsubishi, Вие постигате висок процент на енергийна ефективност.

Виж Цялата Гама

„Gree” произвежда продукти за вентилация, отопление и климатизация за много от най-уважаваните марки в света. Вече повече от 20 години марката се слави с надеждни продукти, които надхвърлят очакванията на клиентите за дизайн и възможностите/предимствата, които имат пред много други продукти от своята категория.

Виж Цялата Гама