Skip to main content
Продукти Toshiba

Климатици Toshiba

Стенни Климатици

Климатици за стенен монтаж

Таванни Климатици

Климатици за таванен монтаж

Подови Климатици

Климатици за подов монтаж

Касетъчни Климатици

Климатици за скрит монтаж

Канални Климатици

Таванни вътрешни тела с компактни размери

Мултисплит

Мултисплит системи за климатизация

С отоплителната и климатична техника на Mitsubishi Electic, всеки потребител има възможността да се радва на висока енергийна ефективност в комплект с конкурентно ниски нива на шум. Превърнете Вашата къща в дом с японското доказано качество на Mitsubishi.

Виж Цялата Гама

Климатиците на Daikin използват енергията на външния въздух като източник на възобновяема енергия за ефективно отопление и охлаждане на вашия дом.

Виж Цялата Гама

„Gree” произвежда продукти за вентилация, отопление и климатизация за много от най-уважаваните марки в света. Вече повече от 20 години марката се слави с надеждни продукти, които надхвърлят очакванията на клиентите за дизайн и възможностите/предимствата, които имат пред много други продукти от своята категория.

Виж Цялата Гама

Міdеа Grоuр e eдин oт нaй-гoлeмитe пpoизвoдитeли нa пoтpeбитeлcĸи ypeди в cвeтa. Міdеа зaпoчвa ĸaтo мaлĸa ĸoмпaния зa пpoизвoдcтвo нa eлeĸтpичecĸи вeнтилaтopи и чacти пpeз 1968 г. и пpepacтвa oт мecтнa фaбpиĸa в eдин oт вoдeщитe cвeтoвни бpaндoвe в пpoизвoдcтвoтo нa oтoплитeлнa, вeнтилaциoннa и ĸлимaтичнa тexниĸa.

Виж Цялата Гама