Skip to main content

За Нас

Фирма „ClimaClass” предоставя широк спектър от решения за отопление и климатизация за вашия дом, офис или търговска площ.

АДРЕС

Горна Малина
жк. Юг, бл.5

електронна поща

office@climaclass.com
sales@climaclass.com

Професионални Жилищни и Търговски Услуги

Понеделник – Петък: 08:00 – 17:00
Събота: При Предварителна Уговорка

+359 887 30 26 67

След Работо Време: По Спешност

+359 887 30 26 67
След Работо Време: По Спешност

изградени стандарти на работа

ClimaClass

Ние държим на високото качество и професионализъм.

Ето защо разполагаме с екип от професионалисти, които са на Ваше разположение. Ние от фирма „ClimaClass” предлагаме на нашите клиенти продажба, монтаж, поддръжка и ремонт на нова отоплителна и климатична техника, произведена от компаниите лидери в тази област – японските марки Mitsubishi Electric и Toshiba и не само.

Всичките продукти, излезли от заводите на нашите партньори, се отличават с доказано качество, здравина и безкомпромисност по отношение на производствения цикъл и строг контрол до получаването на крайния продукт. Водени от това, ние се стремим да предложим само най-доброто на нашите клиенти, като добавка към винаги адекватните цени, които се стараем да поддържаме!

Контакти
Винаги лоялни

Защо Да Изберете Нас

Ние, от Climaclass, имаме богат опит в сферата, който използваме умело при вземането на решения, спрямо всеки отделен случай.

  • Винаги предлагаме адекватни цени за нашите продукти.
  • Извършваме монтаж, поддръжка и ремонт във възможно най-кратки срокове.
  • Екип от специалисти, които да предоставят интелигентна консултация при избор на подходящата техника.

Подхождаме с внимание и усет към всеки детайл, защото обичаме работата си. Продуктите, който предлагаме на сайта, са тествани под строги правила, за да гарантираме възможно най-високото качество – без компромиси. Нашият екип е винаги на Ваше разположение за всяко запитване, което имате. Ще се радваме да отговорим на въпросите Ви – не се колебайте, а се свържете с нас!

Услуги